Moderne betongulve

Gulve i beton støbes, repareres og behandles

STENGULVSPECIALISTERNE
My status
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
Om os
Renovering
Artikler
Kontakt os
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
DITOG.DK
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Superfloor polerings proces
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice
Betongulv behandling
Betongulv privat
Superfloor poleret betongulv
Betongulve støbes og poleres til råt beton, hvorefter det pudses og behandles af DITOG Stengulvspecialisterne for at levere et blankt eller silkemat betongulv i højeste kvalitet, til både private og erhverv.
Beton er det mest populære byggemateriale, der anvendes i dag, på grund af sin alsidighed og økonomi.

Overfladebehandlinger er i konstant udvikling og vokser i popularitet. Derfor er der mange nemme og hurtige gulvløsninger med cementbaserede produkter, der ligner "betongulve" og udgiver sig for at være "Poleret beton".

Vil du vide, hvorfor det er så populært med poleret betongulv?

Valg og støbning af beton til gulve - før betonpolering


Forventningerne til resultatet med nylagt beton stiller store krav til valg og støbning af gulvet. For eksempel skal betonen have en minimum hårdhed af 25 MPa.

Cementbaserede flydegulve og spartelgulve er meget pæne efter udlægning, men har langt fra samme egenskaber og kvalitetet som et slebet, behandlet og mekanisk poleret betongulv - hvor vi har anvendt diamantværktøjer. En standard for poleret beton udført efter Superfloor processen.
Betongulve på terrændæk kan udlægges med minimum otte cm traditionelt betonlag, hvorefter det forarbejdes til videre behandling. Er det tale om at støbe et slidlag, skal vi bruge minimun en cm for at kunne støbe nyt gulv.

Støbning af betongulv

Støbning af betongulv udfører vi kun som et færdigpoleret og behandlet betongulv.

Ved udlægning af betongulve har vi - ved anvendelse af egne teknikker - uanede muligheder for at  "lege" med betonen, inden den binder af (bliver til hård beton). Under denne proces kan vi påvirke betonoverfladen og derved producere det betonlook eller designgulv, du søger.

Behandling af betongulve, som ikke skal have anden belægning, hærdes og poleres for at kunne leve op til de høje krav, der stilles til belastninger på betongulvet. Har du spørgsmål om Poleret Beton og Superfloor gulve, kan du få mere at vide under linket: Ofte stillede spørgsmål om poleret beton.

Beton polering og reparation af betongulve


Reparationer af betongulve kan indgå som en del af charmen med slibning og polering af et råt betongulv. Vi forskønner de revner, huller og reparationer, gulvet måtte have, i stedet for at skjule dem. Vi tilbyder nyt liv og fordele med betongulve som er gamle og slidte, hullede, malede eller ødelagte.

DITOG Stengulvspecialisterne har lang erfaring med at skabe unikke, polerede betongulve. Vore gulve må ikke sammenlignes med spartel- og cementbaserede gulve, påført tynde lag. Vore polerede betongulve adskiller sig ved kvaliteten og naturligvis etiketten og etikken om et "grønt gulv" ved polering af beton. Se billeder af vores unikke betongulve.

Uanset hvor usædvanlige eller specifikke ønsker, du har til gulvoverfladen, samarbejder vi med dig under hele forløbet.
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton