STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton

Eksponeringsniveauer på poleret beton gulveMed Poleret Beton kan der opnås mange forskellige muligheder og mønstre. Beton er et konsruktions materiale, som er fremstillet af en blanding af sand, cement og sten. Når betonen er støbt behandles betongulvet så, de finere sand og mineraler stiger op til overfladen, også kendt som cementpasta eller betonhud. Under denne pasta sidder stenene inde i betonen. Ved at variere dybden af slibe processerne, kan DITOG
med forskellige diamant polering's systemer, afsløre forskellige niveauer af den samlede eksponering. Jo dybere vi sliber, desto mere homogen vil den samlede eksponering blive. De fleste polerede betongulve vi renoverer, ser næsten alle ujævne ud og viser kun få eller ingen sten. Planhed og polering er ikke nødvendigvis de samme ting, som er et godt udgangspunkt, før vi får samtykke til dit projekt.

Let slibning af betongulv

Let slibning vil producere et Poleret Beton overflade med en minimal mængde af sten i den samlede eksponering. Slibemaskinerne vil slibe betonen til en flad og ensartet overflade, med slibning af de høje og lave punkter og polere betonens cementpasta. Hvis DITOG støber gulvet har vi større indflydelse på gulvets karakter og kan garantere et langt bedre resultat, uden store synlige sten.

Mellem slibning af betongulv

Denne slibe proces vil producere et Poleret Beton finish med en varierende grad af den samlede eksponering. Som maskinerne sliber dybere ned i betonen, bliver der eksponeret flere sten. Dette slibe niveau vil give en blanding af lette til tungt samlede sten eksponering, der kan producere et gulv med en masse karakter. Dette system passer ofte ældre gulve hvor der ikke har været nogen kontrol over, hvilken type sten er anvendt og fordelingen af disse.

Grov slibning af betongulv

Denne slibning proces vil producere et Poleret Beton finish med en kraftig eksponering af aggregater, der minder om et terrazzo look. Beton slibemaskiner fortsætter med at slibe ned for at afsløre og afdække en konsekvent blanding af sten, hen over overfladen. Denne niveau for slibning  er almindeligt, når en specielt designet betonblanding har været anvendt.
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
My status
Poleret beton gulve
Superfloor polerings proces
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton