STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton

Fordele med poleret betongulv


Hvorfor er poleret beton gulve bedre end andre gulve?


Hvis du aldrig har overvejet fordelene ved polerede betongulve, er du virkelig gået glip af noget. Uanset om du ønsker at spare penge, bliv sundere, eller gå grøn, kan poleret beton gulve være den langsigtede gulvløsningen. Der er mange grunde til at vælge polerede betongulve. Mens mange mennesker vælger poleret beton for sit udseende alene, er det også en slidstærk gulvbelægning med lidt vedligeholdelse, der tilbyder en række fordele.

Hvad er poleret beton?

Det er en type gulvbelægning, der bruger en motoriseret sandpapir-lignende skrubber til at slibe ned i betonen. Når betonen jævnes og planes, fjerner det gamle pletter og ujævnheder. Når det er færdigt, er gulvet glat og har den ønskede glans. Poleret beton gulve er blevet populær, ud over fabrikker, lagre, skoler, kontorbygninger, showroom og selv i hjemmet.

Hvorfor er poleret beton gulve bedre end andre gulve? Her er 7 gode grunde:


1. Poleret beton gulve er lettere og billigere at installere end andre typer af gulve. Beton polering kan gøres for blot et par hundrede kroner per kvadratmeter. Alt hvad du behøver er polermaskine, og der er ingen slibende kemikalier eller farlige materialer, der skal bortskaffes, når gulvet er færdigt.

2. Poleret beton gulve har en meget længere levetid end fliser, træ, linoleum eller tæpper. En af fordelene ved poleret beton er mindre vedligeholdelsesomkostninger. Ikke alene er poleret betongulv let at rengøre og kræver kun lejlighedsvis fugtig mopning hvis du spilder noget på dem, kan de modstå slidmærker og dæk mærker. Poleret beton gulve skal egentlig kun støves af en gang i mellem. De har også elimineret behovet for det rod med voks eller belægninger samt de tilhørende arbejdskraft, tid og omkostninger at anvende dem. Dens tætte overflade hæmmer også pletter fra olie eller væsker. Poleret beton skal kun oppoleres en gang hver fem til ti år. Hertil kommer, tiden af den krævede poleringsproces som er minimal, og service eller trafik på overfladen kan næsten starte med det samme.

3. Poleret beton gulve understøtter ikke skimmelvækst, mug, husstøvmider, bakterier, allergener, eller fugt som andre gulve gør. Fordi gulvene er poleret, er de ikke porøse - betyder intet kan komme ind. Poleret beton er et godt alternativ for alle, der lider af allergi, astma eller andre luftvejslidelser spørgsmål.

4. Poleret beton indeholder ikke flygtige organiske forbindelser, som gør det til en miljøvenlig overflade. Der anvendes ingen overfladebehandling, såsom epoxy, uretaner eller voks. Der er ingen farligt affald.

5. Poleret beton gulve kan passe ind i enhver indretning. De kommer i mange forskellige farver, og du kan endda angive, hvor skinnende du vil have dem til at være. Mange husejere vælger polerede betongulve, fordi de kan lide den glatte, skinnende udseende som på marmor og granit.

Folk sammenligner typisk poleret beton's omkostninger og dens udseende til andre materialer. Kendskab til poleret beton er en levedygtig, økonomisk og langvarig løsning, og det næstvigtigste spørgsmål er, hvordan ser det ud. DITOG Stengulvspecialisterne beskriver poleret beton som "skinnende, smuk og slående." Ved udjævning og blotlægning af stenene i betonen,  giver poleringen et design, der har en naturlig sten appel og fremstår dyrt og elegant.

Det er vigtigt, når de skal vælge poleret beton at de også kan forstå, at polering kan afsløre nogle af betonen's ufuldkommenheder. "Du er nødt til at være komfortabel med temaet beton," forklarer Yücel Karaman som er slibemester og artisan i DITOG. "Polering kan producere rustikke udseende resultater, og ufuldkommenheder vil vise sig, alt efter hvordan gulvet er lagt. Gulvet skal passes til rummet´s karakter, "siger han. Ved at "afdække" forskellige typer af beton eller ujævn beton, kan nogle af disse mangler omfatte revner i det allerede eksisterende gulv.  "Disse mangler kan forbedres" siger Yücel ", men de vil blive afspejlet i det endelige produkt. Nogle mennesker kalder dette økologisk eller permakultur, hvis du ser naturlige kvaliteter af betonen. Du kan se områder af grovere samlede aggregater og ujævnheder af vener". Dette er ofte en af de mest tiltalende egenskaber for folk, der ønsker et råt, naturligt og stadig funktionelt gulv.

6. Poleret beton gulve kan spare dig tid, uanset om du er boligejer eller en fabriks ejer. Beton polering kan ske i sektioner og når beton poleringen er færdig, er der intet der skal tørre. Du kan komme tilbage ind i dit hjem - eller tilbage til arbejde på en fabrik - hurtigt.

7. Poleret beton gulve er energieffektive. På grund af deres glans, afspejler de både varme og lys - som begge kan spare dig et bundt på din energiregning.

Den høje lys reflektion af poleret beton er en vigtig fordel, især for kontorbygninger, hoteller, restauranter og andre offentlige faciliteter, som ønsker at projekteret en blank, ren og professionelt image. "Nogle kunder ønsker blot en look, der er unikt," ifølge slibemester og artisan Yücel Karaman. Han siger, at polering kan give beton en højere grad af glans, der svarer til poleret marmor eller granit, end der kan opnås med naturstensbelægning i højglans. Dette betyder større synlighed og færre loftslamper som kræves af bygninger med bonede gulve.
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
My status
Poleret beton er ideel til
Superfloor polerings proces
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton