Behandling af granit og granitgulv

Slibning, polering & renovering af granitgulve


Stengulvspecialisterne's granitgulv polering og granit gulv renovering vil genoprette granit overfladen til dens oprindelige glans og udseende. Hvorvidt du søger at fjerne slid, pletter eller reparere knækkede kanter og revner, kan Stengulvspecialisterne hjælpe. Granit kanter og revner kan repareres med en farve sammensat reparations kit. Slid på granit og matte pletter bliver diamant slebet og poleret til den ønskede glans.

JETBRÆNDT GRANIT
Jetbrændt granit overflader kan rengøres, forsegles, og få farven frem. Vil du have at øge glansen af din flammet granit fra en mat til en halv blank glans?

Granitgulv - Slibning, polering og reparation

Selvom granit kan ikke skades af syre og det er undertiden behandlet eller forseglet forkert, kan resultere i ikke så pæn et mærke og kontrast i farven ved syre kontakt.

Granit kan også revne især hvis det er fliser som er lagt med store højdeforskelle.

Granit gulve kan miste silica over tid hvilket resulterer i fremkomsten af små huller eller krater. I dette tilfælde er den eneste mulighed at slibe med diamanter og aflevere gulvet i den glans De ønsker.

Dette er en højt kvalificeret opgave som kræver langt mere erfaring og tålmodighed end slibning af andre sten.

Granit har en hårdhed, der gør det til en meget vanskelig sten at renovere, men det har evnen til at blive poleret til en meget høj glans. Dog skal det nævnes at denne overflade er ikke skridsikker.

Granit vedligeholdelse
Renoveret granitgulv eller bordplade finish kan vedligeholdes ved hjælp af Stengulvspecialisternes know-how og naturpleje produkter. Højt trafikerede bygninger kan bevare deres granitgulve med Stengulvspecialisternes månedlige vedligeholdelse besøg, der omfatter rengøring af granit med passende honing og polering for at opretholde en nyrenoveret udseende året rundt. Stengulvspecialisterne garantere endda, at du aldrig bliver nødt til at renovere granit køkkenbordet eller gulvet igen, så længe vi vedligeholder gulvet og udføre den granit bordplade pleje på månedsbasis. Dette kan vi gøre for mindre end omkostningerne til at renovere gulvet regelmæssigt. Du ændrer olie i bilen for at vedligeholde din motor, du vedligeholder dine gulve med henblik på at undgå dyre renoveringer eller en forringelser i udseendet.

GRANIT Bordplade pleje
Smuk og hård - en perfekt køkkenbord overflade. Med periodisk forsegling for at bevare en pletafvisende overflade din granit bordplade kan holde hele livet, HVIS korrekt rengjort og forseglet.

Brug for at få repareret en kant, opfriskning af glans, eller en pletfjerning? Kontakt Stengulvspecialisterne, din sten håndværker.

STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Om os
Renovering
Artikler
Services
Billedgalleri
Referencer
Granit rengøring, polering & renovering
Marmor & Kalksten rengøring, polering & renovering
My status
Travertin rengøring, polering & renovering
Kontakt os
marmor polering
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Sten renovering - Private
Sten renovering - Erhverv
Sten vedligeholdelse - Private
Sten vedligeholdelse - Erhverv
Marmor - granit - terrazzo - beton
DITOG.DK
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Behandling af granitgulv- slibning, polering og renovering
Dybderens-Afrensning & Reparation Service
Prisliste for behandling af stengulve
Marmor polering
Ofte stillede spørgsmål