STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton

Nye og retro poleret betongulvInstallationen af poleret beton gulve kan inddeles i to kategorier: nye gulve (nystøbt) eller retro gulve (renoveret).

Poleret beton gulve

Når et terrændæk skal støbes for første gang i et byggeprojekt, skal man være opmærksom på at kan betonen være specielt sammensat for at opnå en række af design som finish. Ved at vælge stenene, indfarve betonen og indsætte forskellige tilslags materialer som kan næsten være hvad som helst, samt manipulere betonen, kan DITOG opnå en en lang række forskellige dekorativ udseender. Søsten og sorte basalt sten blanding er den mest udbredte sten mix, men du er kun begrænset af din fantasi i dine valg. Vi kan naturligvis også aflevere den færdige overflade uden synlig sten. Den færdige beton overflade bliver nødt til at være udfærdiget til en høj standard for at lette beton polering´s processen, så den endelige finish er af den bedste kvalitet.

Retro Polerede Betongulve

Retro polerede betongulve kan udføres på to måder.

Det eksisterende betonfundament kan slibes og danne grundlag for eksponeringen eller et betondæklag med en tykkelse på mindst 50 mm kan lægges oven på den eksisterende fundament. Er der kun plads til et slidlag skal vi bruge minimum 10 mm

Retro poleret beton gulve er polering af gamle betongulve, hvor der er et eksisterende beton fundament. Det kan tidligere have været dækket af tæpper, fliser eller andre gulve. Den første mulighed er det der normalt anvendes, da det ikke vil reducere de færdige højder af døråbninger og lofter, men hvis der støbes et betondæklag har du de samme muligheder som et nyt poleret betongulv.

Et Retro gulv kan installeres enten ved hjælp af slibe og coating metoder, eller med den sande poleret beton metode Superfloor / Hiperfloor, afhængigt af præferencer.

Mens mangler som ridser og spild vil blive fjernet som en del af slibeprocessen, vil der være nogle ting tilbage som revner, små huller, og andre pletter. Resultatet er en karakter fyldt, moderne gulv.
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
My status
Nye og retro poleret beton gulve er ideel
Superfloor polerings proces
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton