STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton

Poleret beton i offentlig og industriel rum


Polerede betongulve er egnet til kommercielle og industrielle anvendelser

Offentlige rum såsom restauranter, cafeer, showroom og travle detailforretninger, er typisk et udfordrende miljø, der kræver et gulv, som er robust og praktisk. Poleret beton er værdsat for begge disse kvaliteter. Polerede betongulve er perfekt til høj trafikkerede områder. Udover sensualitet og glans af finish, er det ikke alene slidstærkt, men det har en billig vedligeholdelse, hvilket kan reducere udgifterne til rengøring. Hvorvidt den kommercielle plads skal anvendes til detailforretninger, garager, lagerhaller, kunstgallerier, fabrikker eller saloner, vil det sende et stærkt budskab til kunder og klienter, da gulvene er det afgørende indtryk man får overfor virksomheden/firmaet .

Poleret beton, i modsætning til andre mere traditionelle gulve skaber en balance, som ikke kun er praktisk, men klart i forkant med arkitektonisk design.
Ved polering af beton vil den færdige resultat ikke kunne sammenlignes med nogen anden gulvoverflade. Det skaber den perfekte balance mellem skønhed og funktionalitet.  DITOG's beton polering proces og ekspertise skaber åbenlyse fordele for alle kommercielle rum, dersom ved slibning og polering omdannes gulvet fra lidt efterbehandling, til næsten ingen efterbehandling.

Ægte poleret beton udført efter Superfloor/Hiperfloor metoden, har en slidstyrke  ti gange større end almindelig beton og har en overflade evne til at modstå den tunge trafik herunder forklifts, trucks og dens lave vedligeholdelsesomkostninger. Personalet vil nyde den lyse og støvfrie arbejdsmiljø. Støjniveau og vibrationer reduceres også, hvilket betyder mindre støj forureninger. 

Der er også fleksibilitet til at skabe en fantastisk og individuel designgulv. Poleret beton er blevet et populært valg i Skandinavien, der passer godt til vores klima og livsstil.
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
Poleret betongulv til erherv
My status
Superfloor polerings proces
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton