Poleret betongulv hvorfor er det så populært


Slibning og polering af betongulve for bæredygtig gulvbelægningFlere og flere mennesker vælger et poleret betongulv. Poleret beton gulve dukker faktisk op overalt fra skoler, til industrielle bygninger, restauranter, til butikker og boliger.

Hvorfor er poleret beton gulve så populær?

For fuldt ud at værdsætte alle fordelene af et poleret betongulv, er du nødt til at forstå, hvordan beton polering rent faktisk virker.

Poleret beton gulve skabes ved at gøre brug af en motoriseret polerings maskine, der har en sandpapir-agtigt disk i bunden. Som disken drejer rundt, fjerner det gamle skidt og snavs, flader riller og huller ud i betonen, og efterlader den med en glans. Tryk her, hvis du vil vide mere om beton polerings processen eller muligheder for eksponering af poleret beton?

Dybest set kan alle betongulv revitaliseres med beton polering - uanset hvor gammel den er. Og da beton polering er en simpel proces (i forhold til andre typer gulvbelægning installation), er det meget billigere end at installere andre typer af gulve. Faktisk kan beton polering sædvanligvis gøres for nogle hundrede kroner per kvadratmeter. Poleret beton priser

Poleret beton er også gulvbelægning der har den længste levetid, det kan holde sin glans i årevis. Selv hvis dine polerede betongulve begynder at virke kedelig i stærkt trafikerede områder, kan en let polering (buffning) bringe det tilbage til den glans, som den dag det blev afleveret.

Poleret beton gulve er også meget lettere at vedligeholde end andre typer af gulve. I modsætning til andre gulve, som har behov for hyppig støvsugning, tør mopning, og voks behandling, behøver poleret beton gulve kun en let afstøvning en gang i mellem, og kun en fugtig moppe for at rengøre spildte væsker. Både husejere og virksomhedsejere kan bekymre sig mindre om vedligeholdelse af deres polerede betongulve, og aflede deres opmærksomhed på andre områder.

Fordi polerede betongulve ikke er porøse som andre gulve, kan der ikke trænge noget farligt ind. I modsætning til andre gulve, er et poleret betongulv ikke sårbar over for fugt, vandskade, skimmel, mug, husstøvmider, eller bakterier. Poleret beton kan være en stor lettelse for alle, der lider af luftvejssygdomme og allergier! Plus, poleret betongulv er faktisk langt sikrere end andre typer af gulve. Poleret beton kan være silkemat eller højglans, men folk er faktisk mere tilbøjelige til at glide og falde på fliser end poleret beton.

Poleret beton er også en meget sikrere løsning for Moder Natur. I virkeligheden er beton polering/polering af beton en nem måde at blive grøn. Betonen er udelukkende lavet af bæredygtige materialer, og beton polering kræver ingen stærke kemikalier. Og fordi det kan klare flere genererationer, vil du ikke finde det rod på lossepladser ligesom fra andre typer af gulve efterlader.
STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
My status
Poleret betongulv er ideel
Superfloor polerings proces
Kontakt os
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton