Dansk Industris Total Gulvservice
Polerede betongulve og behandling af stengulve, til private og erhverv i hele Danmark
Ønsker du at vide mere
Send forespørgsel
STENGULVSPECIALISTERNE

Renovering af stengulv vs. Udskiftning

Renovering, vedligeholdelse eller udskiftning


Renovering


Renovering af sten er at reparere, slibe og polere slidte gulve og andre sten overflader i marmor, granit, travertin, beton og terrazzo til den tilstand, hvori belægningen blev installeret.

DITOG kommer ofte ind i billedet når naturstens og beton gulvene er så miserable eller at det igangværende sten eller beton projekt er gået så galt, at man overvejer en udskiftning.

Stengulvspecialisternes tilbyder at renovere sten og beton overflader, som er misligholdte, slidte eller har været udsat for fejlbehandling.

Det kan også medføre en forandring af stengulvet, for at matche den ønskede finish af virksomhedens/boligens ejer. I nogle tilfælde kan byggeherre ønske en polering af overfladen, der skal finpudses eller omvendt.

Flise gulve, marmorgulve og betongulve kan næsten altid renoveres, så de er brugbare i mange år, og ofte står de som helt nye.

Der er således mange penge at spare ved at renovere frem for at udskifte. Ved en udskiftning er selve gulvets pris den mindste del af totalomkostningerne, selv uden beregning af produktionstab, som følge af at kontorer/lager bliver nedlagt for en kortere periode.

Der er meget at spare på at vedligeholde Deres gulve, og vi hjælper gerne hermed.

Vedligeholdelse


Ingen med økonomisk sans kunne finde på at købe en bil eller kopimaskine, og vente med at få den serviceret til den bryder sammen, men man følger en nøje planlagt vedligeholdelses procedure, for at få et velfungerende produkt, lang levetid og små totalomkostninger.

Hvorfor vedligeholder man ikke de langt større investeringer, der ligger på firmaets gulve på samme måde?

Der har ikke været ret meget fokus på vedligeholdelse af gulve, og da man ikke har vidst hvordan, eller været bekendt med fordelene og man har ladet stå til. Det har medført mange alt for hurtige udskiftninger af gulvbelægninger.

DITOG har udviklet pleje systemer til alle typer gulve i sten, så vi kan servicere gulvene på samme måde, som man servicerer en bil. Der bliver lagt et rengørings program, som tager hensyn til gulvets art, belastning og krav til udseende.

I alle tilfælde er resultatet et smukkere gulv med længere levetid for færre total-omkostninger.

Vi ønsker et godt samarbejde med Deres rengøringsselskab, da de altid indgår som en del af vedligeholdelsesproceduren.

Nyt liv til ting der er værd at bevare
Via moderne metoder er det muligt at give kvalitetsmaterialer som f.eks. træ, natursten, fliser, linoleum nyt liv. Set ud fra en økonomisk synsvinkel er det en bedre løsning end at skifte ud. Og samtidig er man med til at spare på ressourcerne og skåne miljøet.

Smukkere og mere holdbart

I mange tilfælde giver en grundig renovering desuden et smukkere resultat end en udskiftning. Ikke alene fordi kvaliteten og holdbarheden af moderne materialer ofte er af dårligere kvalitet. Men også fordi de oprindelige materialer som regel passer bedre ind i helheden. F.eks. kan det være umuligt at opnå et helt tilfredsstillende resultat, når man udskifter det eksisterende gulv og fliserne i et ældre badeværelse.

Skånsomme metoder

DITOG renser, renoverer og overfladebehandler mange  typer materialer. Vi arbejder med de nyeste værktøjer og metoder, og vi bruger i videst muligt omfang naturlige midler, der ikke skader miljøet. En fast del af vores service er altid et plejeprogram med gode råd om fremtidig vedligeholdelse af de nyrenoverede overflader.

Sæt os på en prøve!

Ud over de nævnte materialer og metoder, tilbyder Ditog en række andre ydelser og services indenfor renovering.
Vi udvikler løbende nye metoder til renovering af forskellige typer materialer. Har De en opgave, der ser vanskelig eller umulig ud, så kontakt DITOG. Når andre har givet op, ser vi det som en udfordring at finde løsningen.

Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
Om os
Renovering
Artikler
Services
Billedgalleri
Referencer
My status
Renovering af marmorgulv, stengulv, betongulv og flisegulv
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Kundeoplysning
DITOG.DK
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge