Slebet beton - slibning af betongulv

Diamant slibning af betongulvSlibning af betongulv eller betonslibning udføres med verdens førende udstyr og diamantværktøj for at behandle gulve på den mest effektive måde, samt opnå det mest tilfredsstillende resultat ved slibning af et plant betongulv og behandling af betonoverfladen, ved at fjerne enhver form for lim eller belægninger og garantere vedhæftning for en hensigtsmæssig gulvbelægning. Processen kaldes også for Diamantslibning.

Beton slibe systemet tilbyder en hurtig, prisbillig og permanent løsning på problemer som ujævnt beton, hævet beton, hullet beton og maling, der er nødvendig at fjerne, vil blive en besparelse med 80% i forhold til traditionelle metoder. Vi har store slibe maskiner til slibning af beton for erhverv og mindre maskiner til boliger, for at kunne opnå en omkostningseffektiv løsning på næsten ingen tid.

Som et alternativ til gulvbelægninger, kan DITOG Stengulvspecialisterne polere eksisterende betongulv, ved hjælp af vores eksklusive diamant poleret beton proces. Derved opnås en meget holdbar, hygiejnisk og lav vedligeholdelse gulv, egnet til kommercielle og private situationer. Klik på linket for finde ud af alt, hvad der er at vide om Poleret Beton.


Regn Skader

Regn beskadiget beton er en ustabil underlag, som kan forårsage en stor del problemer (for det meste økonomisk), hvis det bliver forladt ubehandlet. Installation over denne type overflade kan forårsage afgrænsning af væg konstruktion, løbende støvgener og manglende vedhæftning af tæppe og vinyl belægninger.

Behandling af skader forårsaget af regnvand.
Slibning af betongulv på de beskadigede områder, vil fjerne det opsvulmede og give en klar betonoverflade.

Ujævne betonoverflader

Støbning af betongulv kan være (og ofte er) en pludselige dødsfald type som et spil russisk roulette for den uerfarne. Der er sjældent en ny chance for at rette på de små fejl.

Pukler og buler er også almindeligt forekommende på overfladen, når du kommer til at installere dit tæppe, fliser og trægulv.

Behandling af ujævnheder på betongulv.
Diamant slibning kan i de fleste tilfælde, fjerne disse små niveau problemer, med stor tilfredshed for personer der kommer ind bagefter for opførelse af gulvbelægning.

Beton slibning er en proces der hovedsageligt udføres tørt med effektiv støvsuger og derfor ingen slibe slam at rode rundt med.

Bemærkning 1: Jo større grundighed og tid er omkostninger.
Bemærkning 2: Der er en grænse for, hvad der kan slibes væk.

Falsning af gulv i brusebad


En stor procentdel af mennesker vælger at få et flisebelagte brusebad i deres hjem. Dette omfatter gulvet i bruseren, som betyder, at du skal have et fald i gulvet for at lade vandet løbe væk. Slibning kan nemt oprette et som mureren ønsker.

Behandling
Denne slibe proces som kalde diamant-slibning kan udføres på nye eller gamle gulve. Den generelle krævede fald er nul til tyve mm.

Fjernelse af lim, epoxy og coating

Lim rester, epoxy eller maling på en betonoverflade kan være et mareridt at fjerne, især hvis lim eller belægning har været der i en årrække og den er sten hårdt.

Behandling
Med specialiserede slibemaskiner og særlige diamant skiver, er vi i stand til at fjerne næsten alt fra betonoverfladen.

STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
slebet beton betonslibning
My status
Superfloor polerings proces
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton