Renovering af sten og natursten - ErhvervStengulvspecialisterne giver dig en hurtig tilstands vurdering af Deres sten og fliser, gennemgår dine muligheder og prisoverslag, så du ved hvad der skal til for at renovere og vedligeholde marmor, travertin, granit eller flise overfladers elegance, og første gangs indtryk.

Stengulvspecialisterne udfører granit og marmor pleje, marmor rengøring og polering, marmor slibning, samt marmor og granit renovering og pletfjerning for at bevare dit naturstens som dengang det blev lagt.

Uanset hvad der er sket, kan DITOG Stengulvspecialisterne renovere marmor, granit, travertin, øland, terrazzo, keramik, porcelæn, hvad end dit gulv, bordplade eller brusebad er lavet af, har vi en række af værktøjer, løsninger og teknikker at anvende. Vi vil slibe og polere, så det ser ud som nyt igen - derefter vil vi gennemgå med dig hvordan man vedligeholder det.

Marmor polering, granit polering, marmor reparationer, granit reparationer, slibning og renovering er blot nogle af de ydelser og teknikker, vi tilbyder. Hvordan vi gør det eller de ord til at beskrive den teknik er at - vi er stengulv specialisterne der har de færdigheder og services for at få dine overflader til at se rene ud, frisk og helt nye igen.

Stengulvspecialisterne har til formål at renovere dine marmor, granit eller anden natursten, EN GANG! Når renoveret,  introducerer Stengulvspecialisterne vores STEN VEDLIGEHOLDELSE program, der omfatter marmor og granit rengøring og en garanti for, at hvis vi vedligeholder dine marmor eller granit vil du aldrig få brug for at renovere dine sten overflader igen. Ikke alene får du fordelen af en sammenhængende måned-til-måned optimal udseende til din marmor eller granit, for mindre end udgifterne ved periodisk renovering. Det er sund fornuft at lade Stengulvspecialisterne vedligeholde dine naturstens overflader.

STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
Terrazzo
Betongulve
Om os
Renovering
Artikler
Stengulve
Stenvægge
DITOG.DK
Services
Billedgalleri
Referencer
Granit rengøring, polering & renovering
Sten vedligeholdelse - Erhverv
Sten vedligeholdelse - Private
Marmor & Kalksten rengøring, polering & renovering
Sten renovering - Private
Sten renovering - Erhverv
Dybderens-Afrensning & Reparation Service
Prisliste for behandling af stengulve
Marmor polering
Ofte stillede spørgsmål
My status
Renovering af sten og natursten Erherv
Travertin rengøring, polering & renovering
Kontakt os
marmor polering
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice