Kontakt os
Artikler
Renovering
Billedgalleri
Referencer
Services
Om os
STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature

Renovering af sten og natursten - Private

Skader og slitage på sten og natursten

          

De er ingen grund til at bekymre sig om skader på dine marmor og granit fliser, Stengulvspecialisterne kan udbedre alle typer skader på stengulve og naturstensgulve. Der er stort set intet du kan gøre ved dine sten, natursten, fliser eller terrazzo som Stengulvspecialisterne ikke kan rette op på.

Kontakt os og anmod om konsultation på stedet, for at forstå, hvad der skal gøres for at bringe din sten og natursten tilbage til den bedste standard.

Granit og marmor pleje service
         

Serviceydelser samt med vores"grønne" linie af granit og marmor rengøringsmidler, vil i de kommende år holde din sten overflader som nyt.

Er du utilfreds med udseendet af din granit eller marmor gulv, bruser, bordplade eller bord?Serviceydelser samt med vores "grønne" linie af granit og marmor polering og rengøringsmidler vil holde din sten overflader som nye, i mange år fremover.

Er du utilfreds med udseendet eller vedligholdelsen af din granit eller marmor gulv, bruseniche, bordplade eller bord?

Et hurtigt opkald til Stengulvspecialisterne og du vil få en forståelse for hvad der kan være sket med den flotte og skinnende glans af din marmor eller granit gulv, brusebad eller bordplader, lære hvordan man forebygger det, og hvordan man passer sine stenoverflader. Om du ønsker at fjerne ridser, syreskader/ætsninger, eller kalk pletter fra din marmor eller granit bordplader eller fliser, er det nødvendigt med marmor polering til at holde din sten overflade skinnende. Marmor og granit reparation og renovering, starter med at vi diagnosticere problemet, foreskriver den rigtige proces og retter op på, og leverer et smukt resultat i tide, på en professionel måde. Vores 10 ÅRS GARANTI, følger naturligvis med. Vi kan gøre alt dette, uden at skabe støv eller snavs. Når vores team forlader dit hjem, vil din marmor eller granit overflade se bedre ud, end da vi kom! I de fleste tilfælde, flottere end dengang gulvet blev lagt.

Stengulvspecialisterne renoverer og vedligeholder flere marmorgulve og flisebadeværelses gulve i hoteller og kommercielle bygninger end nogen anden i landet. Med over 35 års erfaring i gulvbelægninger, leverer vi verdensklasse resultater med uddannet artisaner og sten håndværker.

Stengulvspecialisterne vil give dig en hurtig vurdering af situationen, gennemgå dine muligheder og give et prisoverslag, så du kan foretage en kvalificeret beslutning om, hvad der kræves for at genskabe og vedligeholde dine stenoverfladers elegante førstegangs indtryk.

Sten pleje og vedligeholdelse?

Vi har og viser "omsorg" for din sten og fliser. Vi kan tage os af skår, ridser, reparation og opfriskning af kedelig områder, på din marmor eller granit, samt udføre pletfjerning. Vi kan ændre dens udseende ved at øge glansen, nedtone det eller slibe den mat. Fortæl os, hvad du ønsker, og vi vil levere og vende problemerne til en smuk stenoverflade.

Gulve


Stengulvspecialisterne vurderer tilstanden af din marmor eller granit gulv og de mest sandsynlige årsager. Når det er blevet fastlagt, vil Stengulvspecialisterne udføre renoveringsprocessen på din marmor eller granit gulv, skitsere  den bedste måde at bevare dine overflader herunder passende rengøringsmidler og pleje. Hvorvidt det er at behandle slitage, fjerne syskader, fjerne hvide pletter, reparere revner, knækkede kanter eller fjerne voks og polish ophobning på din marmor eller granit overflade, kan Stengulvspecialisterne gøre gulvet til noget at være stolte af og afspejle dit image.

Ved du hvordan du vedligeholder din marmor eller granit gulv  for at optimere udseendet og værdien? Samt, gøre det billigt?
Din sten specialist fra Stengulvspecialisterne kan give dig tilpassede forslag om marmor og granit pleje. Hvordan du beskytter dine gulve er baseret på din livsstil, kæledyr, jordbundsforhold og andre faktorer.

Naturstens fliser i bruseniche

De fleste natursten, herunder marmor og granit skader i brusebad  er resultatet af forkert rengøringsmiddel, hvilket kan forebygges. Den gode nyhed er, at artisanerne fra Stengulvspecialisterne kan rette op på en sådan skade. Hvad enten du søger vejledning om en korrekt marmor eller granit pleje, afrensning og polering services eller anbefalet renovering, er Stengulvspecialisterne specielt trænet til at vurdere grundlæggende årsager til skader, formulere en passende handlingsplan og løbende plejeprogram.
Terrazzo
Betongulve
Stengulve
Stenvægge
DITOG.DK
Granit rengøring, polering & renovering
Sten vedligeholdelse - Erhverv
Sten vedligeholdelse - Private
Marmor & Kalksten rengøring, polering & renovering
Sten renovering - Private
Sten renovering - Erhverv
Dybderens-Afrensning & Reparation Service
Prisliste for behandling af stengulve
Marmor polering
Ofte stillede spørgsmål
My status
Renovering af sten og natursten private
Travertin rengøring, polering & renovering
marmor polering
Marmor - granit - terrazzo - beton
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rens med pH neutralt gulv rengøringsmiddel som Ajax, så kan du ikke komme galt afsted.
Imprægnering af  gulvene årligt med sten imprægnering, hvis din marmorgulv er blankt.
Forsegl eller
ovefladebehandle dine sten med naturplejemiddel (plejesæbe med koskosolie eller sæbespåner) for at beskytte mod plette og snavs i stenen. Dette kan kun udføres på gulve med silkemat glans og er en økonomisk løsning. Du kan også behandle silkematte stenoverflader med stenolie for glans og dybde.
Poler gulvene når der konstateres slitage på overfladen.
Anvend måtter udenfor og hvis boligindretningen tillader det, anbefaler vi et indgangsparti med måtte system for at fange støv eller sand i de besøgendes skosåler. Sand og småsten er gulvets største fjende nr:1. Måttesystemet forebygger de største ridser og skrammer på gulvet.
Skår & Revner?
Matte felter eller skjolder?
Højdeforskelle?
Glans?
Hvide pletter, som ikke vil forsvinde?
Ætsning/Syreskader?
Ridser?
Forsegling
Pletter?
Slitage?
Kalk?
dybde-rensning
polering
renovering (slibning)
ridser
overflade behandling
pletfjerning