Dansk Industris Total Gulvservice
Polerede betongulve og behandling af stengulve, til private og erhverv i hele Danmark

Stenvægge og klippevægge

 

Stenvægge og klippevægge i natursten eller beton look udføres på stedet, med speciel mørtel og håndskulptureres for at skabe dyb væg teksturer.

Stenvægge eller stenvæg også kaldet stonewall, farves og formes som unik stenvæg eller klippevæg. Vi kan også designe efter ønske.

Modsat færdig støbt og monteret stenvægge kan vi skabe og skræddersy stenvægge i natursten, mursten og beton, samt integrere disse i det nuværende design,  uden man kan se at det er en montering. Udførelse af stenvægge
.

Disse eksempler af unikke klippevægge og stenvægge, er alle håndskulpturerede på stedet fra et vådt cementiøst materiale, der ikke blot er en stenvæg som limet opsætning af en støbning og farvet et andet sted.

Hidtil har det ikke været muligt at bestemme brudstykker og farver på stenvæggene. Denne proces giver os mulighed for at tilpasse jeres vægge i uendelige variationer, så det passer til f.eks. jeres bolig, virksomhed, kontor, cafe, bar, restaurantkoncept og boligideer. Stenvægge er omkostningseffektive og kræver ingen instensiv forberedelses arbejde, som er  nødvendige for andre produkter. Vores farve proces gør det muligt at skabe overflader, der kan tilpasses det eksisterende boligindretning eller virksomhed.

Vi kan også rådgive og vejlede om at realisere drømmemiljøet til boligen eller virksomheden i poleret beton.

Desuden innoverer vi altid og stræber efter at levere det bedste af det bedste.


Ønsker du at vide mere
Send forespørgsel
STENGULVSPECIALISTERNE
My status
Marmor - granit - terrazzo - beton
Terrazzo
Betongulve
Stengulve
Stenvægge
DITOG.DK
Klippevaeg sten vaeg
stenvaegge - vaegge i sten
stenvaeg design Artisan Yücel Karaman
Artisans by nature
Om os
Services
Referencer
Renovering
Billedgalleri
Artikler
Kontakt os