STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton

Superfloor - Poleret betongulv system

Poleret beton processerKort sagt, beton polering kan sammenlignes med slibning af træ. Kraftige slibe-poleremaskiner udstyres med gradvis finere kornstørrelser af diamant segmenter eller diske (som med sandpapir) bruges til gradvist  at slibe ned i betonen til den ønskede grad af glans og glathed.

DITOG Stengulvspecialisterne tilbyder Superfloor poleret beton, beredt til private og arbejdspladser. Omkostningerne for poleret beton kan blive påvirket af metoden for installation og afhænger også af dit projekt krav. Læs mere her om niveauer for eksponering af poleret beton gulve
.

Superfloor Processen

Superfloor processen begynder med brug af grove diamant segmenter støbt i metal. Disse segmenter er grove nok til at fjerne mindre ujævnheder, pletter, misfarvninger, eller epoxy belægninger fra gulvet og giver en glat følelse. Afhængigt af tilstanden af betonen og den ønskede samlede eksponering, vil denne grov slibning, generelt være en tre til fire trins proces.


Superfloor - et smukt poleret betongulv

Superfloor metoden er den sande definition på poleret beton. Istedet for at opnå det polerede look fra en lak, voks, epoxy og anden forsegler eller coating, bliver betonoverfladen slebet med finere og finere diamanter indtil en højglans look er opnået.

Ægte poleret beton med Superfloor systemet kræver kun lidt vedligeholdelse, i modsætning til besværet med en forsegling og coating system, er der i modsætning ikke et behov for at forsegle gulvet nogensind i dens levetid. Øget slidstyrke og slagfasthed forekommer som et resultat af poleringen. Da der ikke er nogen overfladebelægning, forekomsten af ridser og slid er væsentligt reduceret.

En anden fordel med Superfloor gulvsystem er, at brugen af giftige kemikalier er elimineret, og skaber derfor et sundere miljø for hjem og arbejdesrum. Læs mere om fordele ved et poleret betongulv

Superfloor er et visuelt tiltalende gulv, der også kan klare trafik fra en stor menneske mængde, mens den lave vedligeholdelse har gjort poleret beton til det materiale valg i industrielle, kommercielle og detail miljøer.

Polerede betongulve vinder ind i bolig-markedet af de samme grunde. Brugen af dekorative aggregater, glas, genbrugsmaterialer og oxydfarver tilbyder en række design muligheder, som har gjort betongulve meget efterspurgt i den arkitektoniske boligmarked.

Hvis du overvejer at installere et poleret betongulv, vil Stengulvspecialisterne være glade for at yde rådgivning om dit projekt.

DITOG.DK
Om os
Renovering
Artikler
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Services
Billedgalleri
Referencer
Nye og gamle gulve
Fordele med poleret betongulv
Poleret beton til erhverv
Niveauer for eksponering
Poleret betongulv
Prisliste for poleret og slebet beton gulve
Ofte stillede spørgsmål
Designgulve
Beton-polering
Poleret beton til private
Poleret beton
Slebet betongulv
My status
HTC Superfloor er ideel til
Superfloor polerings proces
1.
Slibningen udføres tørt med effektiv vacuum og vil fjerne tre til fem mm af beton tykkelsen. Hvis det er et nyt terrændæk, bør slibning ske før nogen mure/vægge er rejst for at sikre den bedste finish (det er sværere at arbejde rundt vægge).
2.
Når det rigtige niveau for eksponering er opnået, spartles overfladen med en speciel cement , så luftbobler fyldes ud.
3.
Betongulvet slibes yderliger i 2 trin, så overfladen er uden ridser. Beton overfladen er nu fin og fremstår med en jævn overflade.
4.
En klar væske (vandglas) kaldet en curing (beton hærdning) er derefter smurt over gulvet. Beton hærdnings væsken vil suge 5 - 10 mm ind i beton. Curing eller hærdning af gulvet, vil give et blankt look og styrke gulvet op til 10 gange dens hårdhed. Før vi foretager de næste polere trin, skal gulvet stå natten over for at hærde.
5.
De næste skridt indebærer finslibning af betonoverfladen ved hjælp af diamant slibemidler indlejret i plastik eller harpiks. Stengulvspecialisternes vil under slibning og polering af gulvet vide, hvornår de skifter til den næste finere korn (sandpapir) ved at observere gulvet og mængden af materiale, der fjernes.
Kontakt os
beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne
Dansk Industris Total Gulvservice
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Rengøring og vedligeholdelse af poleret betongulv
Caemento Polished concrete Art & Skills
Betongulv design i ægte poleret beton