Dansk Industris Total Gulvservice

Terrazzo

Terrazzogulv


Terrazzo, terazzo, terazo, terrasso eller teraso; uanset hvordan du staver det, kender de fleste mennesker terrazzo som en hvid gulvbelægning med sorte nistre, og kan beskrives som en slags mosaik belægning der udføres ved at støbe skærver af marmor, granit og andre materialer i mørtel, som derefter sagkyndigt slibes og poleres.

Uanset om du søger
tilbyder Stengulvspecialisterne at behandle terrazzo, så det står som nystøbt, med en skridsikker og en silkemat overflade til vask med naturplejesæbe. Ikke nok med det, følger Stengulvspecialisterne´s 10 års GARANTI  med. Vedligeholder du terrazzoen og følger vores vedligeholdelsesvejledning, er sandsynligheden for, at vi ikke ser hinanden igen, stor.

Slibning af terrazzogulv

Hvis dit terrazzogulv

er du velkommen til at kontakte Stengulvspecialisterne for behandling af terrazzogulvet

Terrazzo vedligeholdelse

Når terrazzo er renoveret, kan man opretholde standarden meget let og regelmæssig med tør og vådmopning med natursæbe eller et plejemiddel med kokosolie. Terrazzoens kombination af høj holdbarhed og attraktivt udseende gør det til en meget værdifuld opgave. Fordi den indeholder naturlige sten, som regel marmor, skal man være opmærksom på at overfladen kan syre skades. Det er derfor vigtigt at tørre op straks efter man har spildt for at minimere skaden, der vil forringe glansen.

Nyt terrazzogulv

Stengulvspecialisterne kan støbe terrazzo i mange forskellige mønstre og farver. Det giver fleksibilitet til at skabe et gulv der komplimenter dennes omgivelser samtidig med at det virkelig er enestående. Terrazzogulve kan også støbes med genbrugsmaterialer af glas for at give det et moderne look og samtidig bevare æstetikken.

Terrazzoen har haft sin renæssance og er ved at blive overhalet af poleret beton som er den eneste gulvbelægning der kan sidestilles og er mere holdbart end et terrazzogulv, hvis det udføres korrekt.

Kontakt Stengulvspecialisterne for at realisere dit design gulv.
Polerede betongulve og behandling af stengulve, til private og erhverv i hele Danmark
Ønsker du at vide mere
Send forespørgsel
STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
Terrazzo
Betongulve
Om os
Renovering
Artikler
Kontakt os
Stengulve
Stenvægge
DITOG.DK
Services
Billedgalleri
Referencer
Terrazzo reparation
Terrazzo vs. Kalk
reparation af revner eller hul omkring faldstamme,
fjerne kalk på terrazzo og ophobning af sæbe,
støbe et nyt terrazzogulv, eller
renovere det gamle terrazzogulv,
ser kedelig og mat ud,
er skadet med syre,
misfarvet
revnet, eller
ikke har været vedligeholdt i mange år
Terrazzoens oprindelse
My status
betonbord speciel design med genbrugsflasker
Terrazzogulv reparation
Nyt terrazzogulv
Terrazzogulv slibning