Behandling af travertin og travertingulv

Slibning, polering og renovering af travertingulve


Travertin har en tendens til at åbne op for nye huller med tiden. En høj hæl i det forkerte sted og "vupti" et andet hul og et andet sted til at fange snavs.

Hvad enten det er
leverer Stengulvspecialisterne varen.

Flisen kan farve matches og repareres med vores to komponenet marmorkit. Når disse er fyldt ud og hærdet kan man få det slebet glat og poleret til at matche stenens finish.

Ridser og matte pletter bliver diamant slebet og derefter poleret for at blande sig med den naturlige sten finish.

Behandling af travertin er en af vores specialer. Om travertinen er "åben"eller "fyldt ud " kommer Stengulvspecialisternes teknikker, til at løfte og levere en ren, poleret smuk overflade. Har du brug for en renere overflade at vedligeholde eller en renoveret travertin overflade, kan Stengulvspecialisterne renovere dit marmor og travertin, for at hjælpe dig med at vedligeholde overfladens naturlige skønhed i årene fremover.

Pletter, ætsninger og overfladeridser kan hurtig blive afhjulpet ved Stengulvspecialisternes travertin polerings teknikker. Dybe ridser? Ingen problem. Med lidt honing og slibning kan du få en ridsfri overflade afsluttet til en sikemat eller højglans finish, alt efter din smag.

Træt af at forsøge at holde skidt og snavs ude af hullerne i travertin? Overvej Stengulvspecialisterne´s Travertin service. Træt af besværet forbundet med rengøring af et gulv fyldt med huller, der er snavs og skidt samler? Stengulvspecialisterne udfører porre lukke service ved hurtigt at fylde alle huller med en spartel, der kan slibes og poleres for at opnå en smuk og rengøringsvenlig gulv.

Behandling af travertingulv - Slibning, polering og reparation

Når regelmæssig vedligeholdelse ikke længere er tilstrækkelig vil det være nødvendigt med en renovering.

Problemer som knækkede fliser og kanter, løse fliser eller et ønske om at have en anden finish på stenen, vil alle kræve en genoprettelse af gulvet. Travertin er undertiden fejlagtigt kaldet travertin - marmor på grund af sin evne til at blive poleret til højglans.

Det er muligt for os at finpudse og polere travertin, så der kommer mere dybde i farverne. Hvis travertin er hullet, kan vi lukke hullerne med 2 komponet speciel lappekit og aflevere gulvet i den finish De måtte ønske det. Dette udføres ved hjælp af diamantslibning.

Travertin er en alsidig sten der kan genoprettes i en række forskellige måder. Det er undertiden fejlagtig antaget, at fordi travertin har en overflod af huller, er den meget porøs.

Travertin er faktisk mindre porøst end marmor og kalksten men det kræver stadig anvendelse af natursæbe eller imprægnering for at kunne tilbyde en høj grad af beskyttelse mod misfavning efter renoveringens afsluttelse.

Travertin vedligeholdelse
Alle sten har brug for en godt planlagt vedligeholdelses tidsplan på plads for at bevare stenoverfladen og forsinke genetablerings procedurer så længe som det er muligt.

Den daglige vedligeholdelse vil bestå af støv fjerning med fladmoppe eller støvsugning. Gulvet skal også regelmæssigt moppes med en fugtig fladmoppe. Dette skal ske ved hjælp af en god kvalitetssæbe, afvekslende med lidt friskt vand.

Det er vigtigt at plejemidlet fra sæben ikke ophobes på stenoverfladen. Spildte væsker skal straks tørres op for at forhindre pletter eller ætsning. Syre baserede kemikalier, der anvendes til brug i husholdningen kan beskadige marmoroverfladen eller andre kalsit sten, ved kontakt.

Lignende skader fra syre baserede fødevarer og drikkevarer kan undgås, hvis man umiddelbart tørrer op efter have konstateret spild. Regelmæssig og professionel vedligeholdelse vil være forpligtiget for at opretholde en finpudset eller poleret udseende.

Vores mening er, at travertin ser bedst ud men en slebet og honet overflade med halvblank glans. På lodrette flader er det pænest med en poleret overflade og man kan kombinere de to finishes. Det er meget almindeligt at finde et badeværelse med slebet, silkemat gulv og blank polerede travertin fliser på væggene. Som vægfliser er der mindre risiko for at skrabe stenen. Dette er en praktisk tilgang, der gøre det muligt for mindre regelmæssig vedligeholdelse.
STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Rengøring
Afrensning af kalk
Slibning
Fylde et hul ud eller reparere hakker
Polering af en rids eller mattere et sted
Søger du at omdanne en "åben og hullet" travertin til en "fyldt og lukket" let at rengøre travertin.
Om os
Renovering
Artikler
Services
Billedgalleri
Referencer
Granit rengøring, polering & renovering
Marmor & Kalksten rengøring, polering & renovering
My status
Travertin rengøring, polering & renovering
Kontakt os
marmor polering
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering
Ofte stillede spørgsmål
Marmor polering
Prisliste for behandling af stengulve
Dybderens-Afrensning & Reparation Service
Marmor - granit - terrazzo - beton
Sten renovering - Private
Sten renovering - Erhverv
Sten vedligeholdelse - Private
Sten vedligeholdelse - Erhverv
DITOG.DK
Betongulve
Stengulve
Terrazzo
Stenvægge
Travertingulv behandling og renovering